Tietosuojaselosteen sivu

Ryini Beats toimii ryinibeats.com verkkosivusto, joka tarjoaa palvelun.

Tällä sivulla kerrotaan verkkosivustojen kävijöille henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevista käytännöistämme, jos joku on päättänyt käyttää palveluamme, Ryini Beats-sivustolla.

Jos päätät käyttää palveluamme, hyväksyt tähän käytäntöön liittyvien tietojen keräämisen ja käytön. Keräämiämme henkilötietoja käytetään palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Emme käytä tai jaa tietojasi kenellekään paitsi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Tässä Tietosuojakäytännössä käytetyillä ehdoilla on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla osoitteessa ryinibeats.com, ellei tässä Tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Parempi kokemus, kun käytät meidän Palvelu, olemme voi vaatia sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen nimi, puhelinnumero, ja postiosoite. Keräämiämme tietoja käytetään yhteydenottoon tai tunnistamiseen.

lokitiedot

Haluamme kertoa sinulle, että aina kun vierailet palvelussamme, keräämme selaimesi meille lähettämiä tietoja, joita kutsutaan Lokitiedoiksi. Tämä Loki Tiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-Protokollan (IP) osoitteet, selaimen versio, sivut palvelumme, että sinulle käy, aika ja päivämäärä vierailun, käytettyä aikaa niitä sivuja, ja muut tilastot.

Eväste

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa, jota käytetään yleisesti nimettömänä yksilöivänä tunnisteena. Nämä lähetetään selaimeesi vierailemaltasi verkkosivustolta ja tallennetaan tietokoneesi kovalevylle.

Sivustomme käyttää näitä ”evästeitä” tietojen keräämiseen ja palvelumme parantamiseen. Sinulla on mahdollisuus joko hyväksyä tai hylätä evästeet, ja tietää, milloin eväste lähetetään tietokoneeseen. Jos päätät kieltäytyä evästeistämme, et ehkä voi käyttää joitakin osia palvelustamme.

palveluntarjoaja

Voimme palkata kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä seuraavista syistä:

* Palvelumme helpottamiseksi;

* Palvelun tarjoaminen puolestamme;

* Suorittaa palveluun liittyviä palveluja; tai

* Auttaa meitä analysoimaan, miten palvelumme käytetään.

Haluamme kertoa palvelumme käyttäjille, että näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi. Syynä on heille annettujen tehtävien suorittaminen meidän puolestamme. Ne ovat kuitenkin velvollisia olemaan luovuttamatta tai käyttämättä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Security

Arvostamme luottamustasi henkilökohtaisten tietojesi antamisessa meille, joten pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja niiden suojaamiseksi. Mutta muista, että mikään menetelmä siirto Internetissä, tai menetelmä sähköisen tallennuksen on 100% turvallinen ja luotettava, emmekä voi taata sen ehdotonta turvallisuutta.

Linkit muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseiselle sivustolle. Huomaa, että nämä ulkoiset sivustot eivät ole meidän. Siksi suosittelemme sinua tarkistamaan näiden verkkosivustojen Tietosuojakäytännön. Meillä ei ole mitään valtaa, eikä ota vastuuta sisällöstä, tietosuojakäytännöt, tai käytäntöjä kolmannen osapuolen sivustoja tai palveluja.

Lasten Yksityisyys

Palvelumme eivät koske alle 13-vuotiaita. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tunnistettavia tietoja alle 13-vuotiailta. Jos huomaamme, että alle 13-vuotias lapsi on antanut meille henkilökohtaisia tietoja, me välittömästi poistaa tämän palvelimiltamme. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi on antanut meille henkilökohtaisia tietoja, ota meihin yhteyttä, niin voimme tehdä tarvittavat toimet.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Näin, suosittelemme tarkistaa tämän sivun säännöllisesti mitään muutoksia. Ilmoitamme Sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla. Nämä muutokset tulevat voimaan välittömästi, kun ne on julkaistu tällä sivulla. Tämä Tietosuojakäytäntö luotiin GDPR: n tietosuojakäytäntö generaattorilla.

Ota Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

BeatStars Inc. tietosuojakäytäntö

Voimaantulo: 25. toukokuuta 2018

BeatStars Inc. on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi verkossa. Olemme myös sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivuillamme. Parantaaksemme kokemustasi sivustollamme keräämme sinusta tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, jotka auttavat meitä muokkaamaan sisältöämme makujesi ja mieltymystesi mukaan. Lue seuraavat käytännöt ymmärtääksesi, miten henkilötietojasi käsitellään, kun käytät verkkosivustoamme täysimääräisesti.

BeatStars Inc. (”BeatStars”, ”meitä”, ”meidän”, tai ”meidän”) toimii BeatStars.com verkkosivuilla, BeatStars mobiilisovelluksia ja muut asiaan liittyvät sivustot ja sovellukset (”Palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevista käytännöistämme, kun käytät palveluamme, sekä niihin liittyvistä valinnoista.

Käytämme tietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelua. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä Tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä Tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme.

Määritelmä

henkilötiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat joko hallussamme tai todennäköisesti hallussamme).

Käyttötiedot

Käyttö Tiedot tiedot kerätään automaattisesti joko syntyy Palvelun käytöstä tai Palvelun infrastruktuurissa (esimerkiksi kesto-sivu, jolla vierailet).

Eväste

Evästeet ovat pieniä käyttäjän laitteelle tallennettuja tietoja.

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan henkilöä, joka (yksin tai yhdessä tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja käsittelytavan.

Tätä Tietosuojakäytäntöä varten olemme tietojesi rekisterinpitäjä.

Tietojen käsittelijä (tai palveluntarjoajat)

Henkilötietojen käsittelijällä (tai Palveluntarjoajalla) tarkoitetaan henkilöä (muuta kuin rekisterinpitäjän työntekijää), joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän puolesta.

Saatamme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita voidaksemme käsitellä tietojasi tehokkaammin.

Rekisteröity

Rekisteröity on kuka tahansa elävä henkilö, joka on henkilötietojen kohteena.

Käyttäjä

Käyttäjä on palvelumme käyttäjä. Käyttäjä vastaa rekisteröityä, jota henkilötiedot koskevat.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluitamme sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

henkilötiedot

Kun käytät palvelujamme, saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenpidossa tai tunnistaa (”henkilötiedot”). Henkilökohtaisia tietoja voi sisältää, mutta ei rajoitu:

• Sähköpostiosoite

* Etu – ja sukunimi

• Puhelinnumero

• Osoite, osavaltio, maakunta, Postinumero, Kaupunki

* Evästeet ja käyttötiedot

Saatamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi-tai myynninedistämismateriaalien ja muiden sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen kanssa. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla lähettämässämme sähköpostissa annettuja peruutuslinkkiä tai ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä.

Käyttötiedot

Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina kun vierailet Palvelussa tai kun käytät Palvelua tai mobiililaitteen (”Käyttötiedot”).

Tämä Käyttö Tiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollaosoite (IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen versio, sivut palvelumme, että sinulle käy, aika ja päivämäärä vierailun, aika ne sivut, ainutlaatuinen laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelun kautta tai mobiililaitteella, tämä Käyttö Tiedot voivat sisältää tietoja, kuten mobiililaitteen tyyppi käytät, langattoman laitteen yksilöllinen TUNNUS, IP-osoite, mobiililaitteen, sinun mobiili käyttöjärjestelmä, tyyppi mobile Internet-selainta käytät, ainutlaatuinen laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

paikkatietoja

Saatamme käyttää ja tallentaa sijaintitietojasi, jos annat meille siihen luvan (”sijaintitiedot”). Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme palvelumme ominaisuuksia, parantaaksemme ja räätälöidäksemme palvelumme.

Voit ottaa paikannuspalvelut käyttöön tai poistaa ne käytöstä, kun käytät palveluamme milloin tahansa laitteesi asetusten kautta.

Seurantaevästeiden Tiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme palvelumme toimintaa ja säilyttääksemme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakoiden, tagien ja skriptien keräämiseen ja seuraamiseen sekä palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Kuitenkin, jos et hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitakin osia meidän Palvelu.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä:

* Istunnon Evästeet. Käytämme istuntoevästeitä palvelumme käyttämiseen.

* Preference Cookies. Käytämme Preference-evästeitä muistaaksemme mieltymyksesi ja erilaiset asetuksesi.

* Tietoturvaevästeet. Käytämme Tietoturvaevästeitä turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

Ensisijainen tavoitteemme henkilötietojen keräämisessä on tarjota sinulle, käyttäjälle, räätälöity kokemus verkkosivustollamme. Käytämme kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin, mukaan lukien:

* Tarjota ja ylläpitää palveluamme

* Ilmoittaa sinulle muutoksista palveluumme tai päivityksistä sivustollemme

• Jotta voit osallistua interaktiivisia ominaisuuksia palvelumme, kun päätät tehdä niin

* Asiakastuen tarjoaminen

* Kerätä analyysejä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa palveluamme

* Seurata palvelun käyttöä, arvioida yleisömme kokoa ja mitata tiettyjä liikennemalleja

• Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä kysymyksiä

• Antaa sinulle uutiset, tarjoukset ja yleistä tietoa muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka tarjoamme, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole valinnut olla vastaanottamatta tällaista tietoa

• Tarjota tällaisia ominaisuuksia, kuten personointi palveluja, vuorovaikutteinen viestintä, online-ostoksia, ja henkilökohtainen viestintä sinun ja taiteilijoiden haluat.

* Seurata edistymistä ja määrä merkinnät meidän tarjouksia ja kilpailuja

* Seurata vierailuja ja liiketoimintaa verkkokaupassamme

• Ottaa sinuun yhteyttä tiettyjen artistien ja muiden kolmansien osapuolten puolesta, toimittaa kohdennettuja mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua, ja tietoja Beatstarsin erikoistapahtumista.

Lisäksi, jos katsomme, että käyttäjä väärinkäyttää BeatStars.com sivustoa millään tavalla, pidätämme oikeuden jakaa tiettyjä tietoja kolmansien osapuolten kanssa. Väärinkäytöksiä ovat (mutta eivät rajoitu) mahdollinen tekijänoikeusrikkomus, mahdollinen kunnianloukkaus ja kunnianloukkaus, mahdollinen luottokorttipetos.

Tietojen jakaminen

BeatStars ei myy, vuokraa tai kauppaa henkilökohtaisia tietojasi muiden kanssa. Kuitenkin, kun yksi tai useampi meidän liikekumppaneita, co-sponsori palvelu, edistäminen ja/tai kilpailuun, saatamme jakaa joitakin tai kaikkia tietoja, jotka kerättiin yhteydessä tällaista palvelua, edistäminen tai kilpailuun, jossa co-sponsor(s). Jos et halua, että tietojasi voidaan jakaa, voit valita ei salli siirtoa ei ole käytössä tai rekisteröitymisestä, että tietyn palvelun, edistäminen tai kilpailuun.

Lisäksi, kun teet ostaa verkkokaupasta, tai rekisteröidy saada myynninedistämistarkoituksessa kohteita meiltä, saatamme jakaa joitakin henkilökohtaisia tietoja kolmansien osapuolten kanssa auttaa meitä suorittaa liiketoimen tai lähettää sinulle kohteita olet rekisteröitynyt vastaanottamaan. Kun jaamme tietojasi tällaisten kolmansien osapuolten kanssa, pyrimme varmistamaan, että vain tiedot, jotka ovat tarpeen liiketoimesi suorittamiseksi, paljastetaan. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske tällaisia kolmansia osapuolia.

Sosiaalinen Media

Jos voit jakaa sisältöä sosiaalisen median kautta, esimerkiksi tykkäämällä meistä Facebook, seuraavat tai tweeting Twitterissä, tai antaa meille ’+1’ kautta Google Plus, ne sosiaaliset verkostot on ennätys, että olet tehnyt niin, ja ne voivat asettaa evästeen tähän tarkoitukseen.

Joissakin tapauksissa, jos sivulla meidän sivusto sisältää sisältöä sosiaalisessa mediassa, kuten Twitter-syötteen tai Facebook-kommentit laatikko, nämä palvelut voivat asettaa evästeen myös silloin et napsauta painiketta. Kuten kaikkien evästeiden kohdalla, emme voi käyttää sosiaalisten verkostojen asettamia evästeitä, aivan kuten nämä sosiaaliset verkostot eivät voi käyttää itse asettamiamme evästeitä.

Kolmannen Osapuolen Alustan Mainonta

Saatamme jakaa tietoja kolmannen osapuolen alustan tarjoajat (kuten Facebook, Google, Twitter ja Datacrushers) palvella kohdennettua mainontaa/sisältöä välityksellä kyseisen kolmannen osapuolen foorumi, joka perustuu profiilisi/edut. Tietojasi käytetään kolmannen osapuolen alustan tarjoaja tunnistaa tilisi ja palvella mainoksia.

Facebook Muuntaminen Seuranta Pixel

Sivustomme käyttää Facebook Conversion Tracking Pixel-palvelua. Tämän työkalun avulla voimme seurata toimia käyttäjille, kun ne ohjataan palveluntarjoajan verkkosivuilla klikkaamalla Facebook mainos. Näin pystymme kirjaamaan Facebook-mainosten tehokkuuden tilasto-ja markkinatutkimustarkoituksiin. Kerätyt tiedot pysyvät nimettöminä, emmekä voi nähdä kenenkään yksittäisen käyttäjän henkilötietoja, mutta Facebook tallentaa ja käsittelee kerätyt tiedot. Facebook osaa yhdistää nämä tiedot Facebook-tilin, ja tietoja käytetään omaan mainontaan politiikkaansa löytyy: https://www.facebook.com/about/privacy. Ole hyvä ja klikkaa tästä, jos haluat peruuttaa käyttäjän käyttöoikeus: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/.

Tietojenkäsittelykoneet

Datacrushers on revenue discovery platform ja maailman johtava sivuston koko liikevaihto, ostoskorin hylkääminen elpyminen, ja kiihtyvyys. Ostoskorin tiedot ja sähköpostiosoitteet jaetaan palveluun valinneiden BeatStars-tuottajien kanssa. Beatstarsin tuottajia sitovat niiden Käyttöehdot, jotka sijaitsevat: https://www.datacrushers.com/terms-and-conditions.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä Tietosuojakäytännössä esitettyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen noudattaaksemme oikeudellisia velvoitteita (esimerkiksi, jos meillä on velvollisuus säilyttää tietoja sovellettavien lakien mukaisesti), riitojen ratkaisemiseksi, ja valvoa oikeudellisia sopimuksia ja käytäntöjä.

Säilytämme käyttötietoja myös sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja on yleensä säilyy lyhyemmän ajan, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään vahvistamaan turvallisuuden tai toimivuuden parantamiseksi palvelumme, tai meillä on lain nojalla velvollisuus säilyttää tiedot pidempään aikaväleillä.

tiedonsiirto

Teidän tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää ja säilyttää – tietokoneiden sijaitsee ulkopuolella oman valtion, maakunnan, maan tai muiden viranomaisten toimivalta-alueella, jossa tietosuojalait saattavat erota kuin nuo teidän toimivalta.

Jos olet ulkopuolella yhdysvalloissa ja valita antaa meille tietoja, huomaa, että me siirtää tietoja, mukaan lukien henkilötiedot, yhdysvallat ja käsitellä sitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa tällaisten tietojen toimittaminen, edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

BeatStars toteuttaa kaikki kohtuudella vaadittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja ei voi siirtää Henkilökohtaisia Tietoja tulee tapahtua organisaation tai maasta vain, jos on olemassa riittävät valvontatoimet mukaan lukien turvallisuus tietosi ja muita henkilökohtaisia tietoja.

Tietojen luovuttaminen

Liiketoimi

If BeatStars Inc. jos olet mukana sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme asiasta ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niihin sovelletaan eri Tietosuojakäytäntöä.

Tietojen antaminen lainvalvontaa varten

Tietyissä olosuhteissa, BeatStars Inc. voidaan vaatia paljastamaan Henkilökohtaisia Tietoja, jos vaaditaan tekemään niin lain tai vastauksena voimassa pyyntöjä viranomaisten (esim. tuomioistuin tai valtion virasto).

Oikeudelliset Vaatimukset

BeatStars Inc. voi luovuttaa henkilötietojasi hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeen:

* Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

* Suojella ja puolustaa beatstars Inc: n oikeuksia tai omaisuutta.

* Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä

* Suojella palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta

* Suojautua oikeudellista vastuuta vastaan

Tietojen turvallisuus

Tietoturva tietosi on tärkeää meille, mutta muista, että mikään tapa siirto Internetissä, tai menetelmä sähköisen tallennuksen on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

”Älä Seuraa” – Signaaleja